

Day 1 Agenda - November 2, 2023

Objectives:

- Finalize the moonshot
- Identify pain points in current processes

Time	Activities	Facilitators
8:00	Check in	Susan Strange, KDE Melina Gallagher, KDE Stacy Ball, KDE
8:30	Welcome and Connection Stability in a Time of Transition	Audrey Gilbert, Council Chair Lu Young, Kentucky Board of Education Vice Chair Sharon Robinson, Kentucky Board of Education Chair Robin Kinney, Interim Education Commissioner
9:30	Committee Share-out	Committee Leads or Designee
10:30	Break (15 minutes)	
10:45	Finalize the Moonshot	Karen Dodd, KDE Doannie Tran, C!E
11:45	Lunch - 5th Floor (45 minutes)	
12:30	Journey Mapping	Everybody
1:15	Transition and Break (15 minutes)	
1:30	Standing Committee Time	Committee Leads
3:15	Transition and Break (15 minutes)	
3:30	End of Day Reflections	Karen Dodd, KDE Doannie Tran, C!E
4:00	Adjourn	Audrey Gilbert, Council Chair



Day 2 Agenda - November 3, 2023

Objectives:

- Address pain points
- Confirm direction for year 2

Time	Activities	Facilitator
8:00	Check in	Susan Strange, KDE Melina Gallagher, KDE Stacy Ball, KDE
8:30	Welcome & Agenda	Penny Christian, Interim Vice Chair
8:45	Reflect on Day 1	Karen Dodd, KDE Doannie Tran, C!E
9:15	Determine Where to Work	Committee Leads
9:45	Transition and Break (15 minutes)	
10:00	Working Groups	Facilitators
11:30	Prepare for Presentations	Facilitators
12:00	Lunch - 5th Floor (45 minutes)	
12:45	Celebration	Karen Dodd, KDE
1:15	Presentations from Working Groups	Gretchen Morgan, C!E Work Group Representative
2:15	Table Talk	Gretchen Morgan, C!E
2:45	Panel of Respondents	Gretchen Morgan, C!E
3:15	Table Talk	Gretchen Morgan, C!E
3:45	Reflections and Announcements	Audrey Gilbert, Council Chair Karen Dodd, KDE
4:00	Adjourn	Audrey Gilbert, Council Chair